خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

بخش سوم : تنظیم رطوبت و نگهداری نهایی در دستگاه جوجه کشی

تنظیم-رطوبت-و-نگهداری-نهایی-در-دستگاه-جوجه-کشی

قسمت سوم از مقاله دکتر تام دبلیو اسمیت آماده شده است .این مقاله نکات مهم جوجه کشی از انتخاب تخم تا خروج از تخم   را به طور بررسی کرده و آموزش می دهد.اگر قسمت های قبلی این مقاله را مطالعه نفرموده اید پیشنهاد می کنیم قسمت اول آموزش حمل و نحوه مراقبت از تخم ها در جوجه کشی 

و همچنین بخش دوم : انتخاب ماشین جوجه کشی مناسب  را  مطالعه فرمایید.

و اما بخش سوم 

رطوبت بسیاربالا در تهویه کردن مناسب دستگاه جوجه کشی تأثیردارد. مساحت ظرف آب باید معادل نصف مساحت سطح کف یا بیشتر باشد. افزایش تهویه در طول چند روز مانده به جوجه کشی و جوجه ریزی ممکن است مستلزم ظرف دیگری از آب و یا یک اسفنج مرطوب باشد. رطوبت با افزایش سطح آب بدون پوشش حفظ می شود.
تهویه در طول فرایند جوجه کشی بسیار مهم است. در حالی که جنین در حال رشد است، اکسیژن وارد تخم مرغ از طریق پوسته و گریز دی اکسید کربن به همان صورت انجام می شود. از آنجا که تخم جوجه نیاز به یک منبع اکسیژن تازه دارد. همانطور که جنینها رشد می کنند، دهانه دریچه هوا به تدریج برای برآوردن افزایش تقاضا اکسیژن جنینی باز می شود. باید رطوبت در طول دوره جوجه کشی حفظ شود. سوراخ تهویه بدون مانع، هر دو، بالا و پایین تخم مرغ ها ، برای تبادل هوا مناسب ضروری است.
اگر در طول جوجه کشی دستگاه خاموش شود چه باید کرد ؟ پاسخ مناسب بستگی به عوامل متعدد دارد که عبارتند از درجه حرارت اتاق که دستگاه جوجه کشی در آن قرار گرفته است، تعداد تخم مرغ های در ماشین جوجه کشی و اینکه آیا تخم مرغ در مراحل اولیه و یا پایانی جوجه کشی قرار دارد.

در نظر گرفتن دو وضعیت مهم است (1) نگه داشتن بیش از حد تخم مرغ ها و (2) مطمئن شوید که آنها اکسیژن یکسان دریافت می کنند. در طول جوجه کشی بیشتر شدن تعداد تخم مرغ ها در ماشین جوجه کشی، شانس خفگی جنین ها را افزایش می دهد.
اگر اتاق که در آن ماشین جوجه کشی قرار گرفته است داغ باشد شما باید به سرعت اقدام کنید تا راه خروج هوا پیدا کند و اتاق در دمای مناسب بماند و به خوبی تهویه شود. موثر ترین مقابله برای جوش آوردن تخم  باز کردن درب ماشین جوجه کشی یا محل تکثیر است اگر چه درب کمی و یا به طور کامل باز شود و مدت زمان آن گذشته باشد بستگی به عوامل که قبلا ذکر شده، دارد.
در مدت جوجه کشی تخم مرغ ها باید حداقل 4-6 بار در روز جابه جا شوند. تخم مرغ ها نباید سه روز قبل از در آمدن جوجه ها از تخم جابه جا شوند ( چرخش ). جنین ها موقعیت شکستن تخم خود را با جابه جایی از دست می دهند و نیازی به جابه جایی نیست. برای حفظ رطوبت و دمای مناسب درب دستگاه جوجه کشی را در مدت بیرون آمدن جوجه ها از تخم بسته نگه دارید. دریچه های هوا در مرحله بعدی از در آمدن جوجه ها از تخم باید به طور کامل باز باشند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.