خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

شیشلیک ایتالیایی

مواد لازم:

راسته شیشلیکی: چهار عدد

آرد سفید: دو پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

آرد سوخاری: یک پیمانه

پنیر پارمیزان: یک پیمانه

پنیر موزارلا، روغن زیتون، نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیر پارمیزان و آرد سوخاری را باهم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آن ها را کنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها آن ها را در آرد سفید میغلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده ریخته و مخلوط میکنیم. در مرحله آخر آن ها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم. سپس در روغن گذاشته و هر طرف آن را سه دقیقه میپزیم. آن گاه آن ها را روی سینی استیل گذاشته و روی هرکدام یک قطعه پنیر موزارلا گذاشته و در فر داغ شده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم. در پایان آن ها را روی بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.