به گزارش خبرنگار پانا، بنابراین گزارش حسین خان محمدی رئیس اتاق فکر با نام و یاد خداوند بخشنده و مهربان و عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ماه صفر و ضمن خوشامدگوئی و خیر مقدم به مدعوین هدف از این نشست ها را حل مشکلات و معضلات شهر و استفاده از ظرفیت های انسانی و فکری اعلام کرد و با اشاره ای به مطالب مطروحه جلسه قبلی، یکی از مهمترین مسائل مبتلا به نسیم شهر را مشکل ترافیک دانست و چاره اندیشی در این خصوص را مهم توصیف کرد . چراکه ترافیک معضلی است که علاوه بر اسراف زمان و سوخت به روح و روان شهروندان نیز آسیب جدی می رساند .
در ادامه قدرت مولائی نایب رئیس شورای اسلامی نسیم شهر ضمن خوشامد گوئی به مدعوین گفت که یک نفر یک فکر دارد و یک گروه چند فکر و اساس کار شورا در همین تفکر جمعی و گروهی است .
وی صدای پای اندیشه را فراتر از صدای پای بزرگترین ارتشها و قویترین تسلیحات عنوان کرد و در خصوص شهر به زنده بودن آن به خاطر وجود شهروندان اشاره کرد. وی همچنین گفت که برای حل مشکلات شهر عوامل زیادی باید دخیل باشند و در خصوص حل معضل ترافیک نیز گفت که باید علاوه بر استفاده از راه حل های بازدارنده با استفاده از ظرفیت پلیس راهور در تغییر مسیر تردد برخی خیابانها به عنوان شریان های شهر در کاهش بار ترافیک خیابان اصلی اقداماتی را لحاظ نمود.
وی فرق بین نقد سازنده و و نقد مخرب را در ارائه راهکار عنوان کرد و از جوانان حاضر در عرصه فکر و اندیشه خواست تا برای پیشبرد اهداف سازندگی از نقد سازنده بهره جوئی نمایند.
در ادامه چند تن از اعضای حاضر در جلسه ضمن بیان نکته نظرات خود در حل معضل ترافیک پرداختند که از این میان ناصر عبادی به اجرای طرح زیرگذر سواره در بلند مدت و یا اجرای طرح زیر گذر عابر پیاده در کوتاه مدت و تغییر مسیر خیابان 16 متری مطهری از شمال به جنوب اشاره کرد .
اصغر علیزاده کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری نیز ضمن خیرمقدم به حضار و تشکر از حسین خان محمدی رئیس اتاق فکر به دلیل تلاش در پویاسازی تفکرات خلاق در سطح شهر به نقطه نظرات خود در خصوص حل معضل ترافیک اشاره کرد و گفت که با توجه به محدودیت های اجرای زیرگذر ، چه سواره و چه پیاده آن را خلاف قوانین و مقررات و مغایر با شاخص های شهرسازی و ترافیک در معابری چون خیابان اصلی نسیم شهر عنوان کرد و افزود تنها راه نجات این معبر از ترافیک ، تسریع در تملک اراضی در طرح تعریض است که می توان هزینه های آن را نیز با واگذاری تراکم مسکونی و تجاری در 8 یا 9 طبقه تهاتر کرد.
در ادامه نیز برخی از اعضاء با ارائه نظرات خود ، نتیجه این نشست را پربارتر کردند.
در پایان حسین خان محمدی رئیس اتاق فکر ضمن تشکیل دو کارگروه فرهنگی و ترافیک از اعضای آن خواست تا پیشنهادات خود را در قالب پروپوزال تا 10 روز آینده آماده و به دبیرخانه اتاق فکر تحویل دهند تا مطالعات کارشناسی بر روی آنها آغاز گردد.