خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

بهترین افزونه های وردپرس

سلام دوباره ، چند وقت پیش یه مطلب تحت عنوان محبوب ترین افزونه های وردپرس در سال 2014  برای شما عزیزان قرار دادیم که اتفاقا با نگاهی که به ورودی های گوگل انداختم ظاهرا استقبال خوبی از اون مطلب شده و بازدید زیادی برای سایت ایجاد کرده بود ، حالا خوب طبق یکی از تکنیک های سئوی محتوا می خوام اون مطلب رو تعمیم بدم و یه خورده بازدید های سایت رو زنده نگه دارم ، البته مطمئنم همه شما با این قانون سئو آشنا هستید چون نیاز به مطالعه نداره و معمولا خودتون به این نتیجه می رسید که هر وقت شما یه مطلب می نویسید و از اون مطلب استقبال میشه کاری که شما باید انجام بدید این هست که اون مطلب رو کامل تر کنید و بعد آدرسش رو ریدایرکت کنید روی مطلب جدید که گوگل باز هم امتیاز مثبتی برای اون صفحه به خاطر آپدیت در نظر بگیره و شما بتونید صدر نشین بشید ، اما این جا قضیه فرق می کنه و چون مطلب جدید هست من سعی می کنم تعدادی از برچسب های این دو مطلب و مطالب قبلی که در مورد افزونه بوده رو یکی بزنم که تقریبا هم کار روش قبلی رو انجام می ده ، خوب حالا این حاشیه ها رو رها کنیم و بریم سر اصل مطلبمون ، هر چند خوب بود که یه تلنگری به سئو هم بزنیم و یه ترفند کوچیک جایزه هم برای خواننده های این مطلب داشته باشیم .

مطلبی که امروز براتون آماده کردم رو طی مطالعات زیادی توی سه چهار روز براتون گرد آوری کردم ، خدایی اگه کپی می کنید منبع رو ذکر کنید که حق ما هم ضایع نشه ، بعد از این همه مقدمه چینی یه راست می رم سر اصل مطلب و اولین افزونه ، فقط این نکته رو هم بگم این مطلب کاملا با مطلب قبلی متفاوت هست چون اون افزونه های محبوب بود ولی ما اینجا افزونه های امنیتی محبوب رو معرفی می کنیم .

 

  1. Simple Backup  : اولین چیز مهم توی انجام یه کار اینه که شما پشتتون به جایی گرم باشه و خیالتون راحت باشه که اگه مشکلی هم پیش اومد راه برگشت داشته باشید پس هر کاری که انجام می دید با خیال راحت صورت می گیره ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس ثبات خیلی خوبی داره و معمولا مشکلاتی که براش پیش میاد با یه خورده تلاش حل میشه اما اوقاتی هم پیش میاد که شما جایی رو دستکاری می کنید و مشکلاتی رو پیش میارید که غیر قابل حل می شن و برای شما دردسر درست می کنن ، این جاست که این افزونه بسیار کاربردی رو می بینید ، افزونه فوق که کاری از تیم وردپرس هست شما می تونید از قسمت های مختلف سایتتون در بازه های زمانی متفاوت پشتیبان بگیرید و در مواقع لزوم ریستورش کنید ، فایل های بکاپ شما توی ریشه هاستتون توی پوشه ای به نام “simple-backup” قرار می گیره ، اگه مشکلی با افزونه داشتید این پوشه رو خودتون ایجاد کنید ، چون توی بعضی انجمن ها خوندم که فایل های بکاپ رو در همون ریشه قرار می ده اما با ساخت پوشه به صورت اتوماتیک فایل ها در همین پوشه ذخیره میشه و سازماندهی بهشون بهتر صورت می گیره .
  2. Ask Apache Password Protect  : این افزونه یه افزونه به دردنخور امنیتی هست که خیلی به دردتون می خوره ، جملش مشکل داره می دونم ، ولی این شعار خود افزونه هست ، افزونه امنیتی که ادعای امنیتی بودن نداره و اعلام کرده که در حد هیچ افزونه امنیتی نیست ولی من که از این افزونه استفاده کردم و متوجه شدم خیلی کاربردی هست خصوصا برای ما ایرانی ها ، با همین افزونه می تونید روی شاخه ادمین وردپرستون یه رمز بزارید که قبل از ورود به قسمت وارد کردن رمز ها یه پسورد دیگه می پرسه ، مطمئنا این رو قبلا هم دیدید ولی خوب این افزونه کار شما رو راحت کرده ، در مجموع پیشنهاد خودم اینه که بهتره خودتون از طریق هاست روی شاخه ادمین رمز بزارید ولی اگه خیلی مبتدی هستید می تونید از این افزونه استفاده کنید ، البته افزونه امکانات امنیتی دیگه ای هم داره که علت اصلی قرار گرفتنش در این لیست هستن ، افزونه ای سبک ، کاربردی و البته عجیب و غریب و سازنده های عجیب و غریب .
  3. Login Dongle  : این افزونه به اضافه افزونه قبلی می تونن کاری کنن که حتی خود شما هم نتونید وارد سایتتون بشید ، شوخی نمی کنم و کاملا جدی می گم پس هرگز هر دو تا افزونه رو با هم نصب نکنید ، اگه نصب کردید مسئولیتش با خودتون هست ، این افزونه با ایده جدید و جالب تر پا به عرصه گذاشته ، کار افزونه اینه که شما می تونید یه سوال امنیتی برای خودتون قرار بدید که وقتی وارد صفحه ورود وردپرس می شید اون سوال رو از شما می پرسه و شما باید جواب بدید ، البته نکته جالب اینجاست که در هر صورت شما می تونید به صفحه ورود دسترسی پیدا کنید ، چه سوال رو اشتباه جواب بدید چه درست ، اما اگه سوال رو اشتباه جواب داده باشید با هیچ یوزر و پسوردی نمی تونید وارد بشه و هر رمزی هم که بزنید اشتباه می گیره ، کلا خیلی می تونه هوشمندانه باشه چون برای هکرها یه مانع خیلی بزرگ ایجاد می کنه که آیا سوال رو درست جواب دادیم یا نه ، به نظرم این یکی رو نصب کنید ، کارش خیلی بهتر از افزونه های دیگه توی همین زمینه هست .
  4. Sideways8 Custom Login and Registration  : این افزونه کمتر امنیتی هست ولی خوب جزئی از قسمت امنیت وردپرس رو شخصی سازی می کنه ، کارش هم اینه که اون فرم ورود وردپرس معروف رو هر به صورت یه ابزارک در اختیار شما قرار می ده ، می تونید این ابزارک رو هر جا که دوست داشته باشید قرار بدید تا بتونید تعامل بیشتری با کاربراتون داشته باشید ، خصوصا این فرم می تونه به درد سایت هایی بخوره که روی شاخه ورود در وردپرسشون رمز قرار دادن و این امکان عضویت و ورود رو از کاربرای سایت سلب کرده ، در عین حال موضوع سایت ایجاب می کنه که کاربرا عضو بشن پس می تونید از این ابزارک مفید استفاده کنید ، معرفیش خالی از لطف نبود ضمن اینکه لیستم 9 تا بود و با این یکی هر ده تاش کامل شد .
  5. Exploit Scanner  : این افزونه هم خیلی برای ما ایرانی ها که از نسخه های غیر اصلی قالب ها و پلاگین ها روی سایتمون استفاده می کنیم هست ، کار افزونه فوق کمک به ما در شناسایی این فایل های مخربی هست که توسط افراد ویرایشگر روی قالب ها و افزونه ها قرار داده شده ، هر جایی که فکرش رو بکنید توسط افزونه بازرسی میشه و تمامی مشکلات روی کدهای پلاگین ها و قالب ها و دیتابیس سایت شما رو برای شما لیست می کنه ، هیچی توسط افزونه حذف نمیشه و تصمیم آخر با شماست که آیا کد مشکل داره یا نه ، پیشنهاد می کنم حتما این رو نصب کنید روی سایتتون .
  6. WordPress AntiVirus  : اسم افزونه گویای هر چیزی هست ، یه آنتی ویروس کامل و اتوماتیک با کاربرد ساده برای و البته قدرتمند ، با نصب این افزونه می تونید یه سد و دیوار محکم جلوی ورود ویروس های مخرب به سایتتون ایجاد کنید ، برای راه اندازیش هم به وردپرس نسخه 2.8 به بالا و پی اچ پی نسخه 5.1 به بالا نیاز دارید .
  7. WebsiteDefender  : این افزونه هم کاری مشابه افزونه بالایی داره و کاربردش هم خیلی سادس ، تنها نکته مثبت نسبت به افزونه بالا محدود نبودن به نسخه پی اچ پی سایت شما هست ، خصوصیاتی مثل مخفی کردن نسخه وردپرس و کدهای جنراتور وردپرس ، بررسی دسترسی ها و پرمیشن های فایل های قالب و آفرهای جالبی که بهتون می ده می تونه امنیت سایت شما رو فوق العاده بالا ببره و یه قلعه محکم در برابر ویروس ها مهاجم ایجاد کنید .
  8. WordPress HTTPS (SSL)  : این افزونه یه چند خط در موردش خوندم ولی متاسفانه متوجه نشدم چی نوشته چون خیلی تخصصی بود ولی کارش تنظیم امنیت پروتکل های SSL در حالت های مختلف هست ، کلا فکر کنم افزونه خوبی باشه که بین 10 تای برتر جا گرفته ، اگه شما اطلاعاتی در مورد کار این افزونه دارید لطفا دریغ نکنید و از طریق بخش دیدگاه ها به بهبود این نوشته کمک کنید (خخخخ مثل ویکی پدیا شد) ، برای اجرای افزونه فقط به یه وردپرس نسخه 3.0 به بالا نیاز دارید .
  9. Anti-spam plugin  : این افزونه می تونه کمک زیادی به سایت های پربازدید بکنه ، سایت هایی که نظارت بر قسمت نظراتشون خیلی سخت هست ، از طرفی نمیشه همه نظرات رو تایید کرد چون در این بین برخی اسپم ها هم تایید میشن ، از طرفی نمیشه که یه سایت بدون تعامل با کاربراش سر کنه ، با نصب این افزونه تمامی مشکلات شما در زمینه های بالا حل میشه ، چرا که این افزونه به صورت اتوماتیک نظرات اسپم رو به صورت جفنگ نشانه گذاری می کنه ، البته قبل از همه این ها یه فرم احراز هویت به صورت کپچا هم توی سایت شما قرار می ده که مانع از ارسال نظر توسط روبات ها میشه .
  10. Theme Authenticity Checker : دیگه داریم به آخرای این لیست می رسیم و می دونم که همه شما از همون اول منتظر حضور این افزونه توی لیست بودید ، این افزونه از بهترین های امنیت وردپرس هست که توی ایران هم شهرت زیادی پیدا کرده ، تا مدتی هم روی قله بهترین افزونه های امنیتی بود ، البته افزونه تغییر خاصی نکرده و همون افزونه محبوب و دوست داشتنی هست که بود فقط به علت زیاد شدن رقبا و آپدیت کم تر به رتبه دهم سقوط کرده ، نسخه جدید افزونه در راهه و سازنده ها امیدوارن که به صدر برگردن ، اینقدر حاشیه رفتیم کار افزونه رو فراموش کردیم ، کار این افزونه هم مثل افزونه شماره پنجمون شناسایی فایل ها و کدهای مخرب هست ، با این تفاوت که حوزه کار این افزونه فقط قالب ها هستن ولی خوب کار افزونه بسیار تخصصی تر و حرفه ای تر هست .

 

مقاله امروز هم تموم شد ، البته تهیه مقاله زمان زیادی رو صرف کرد ، توی این مطلب سعی کردم از تصاویر استفاده نکنم که کاربرا راحت تر باشن ، بیشتر هم سعی بر معرفی لینک افزونه ها داشتیم و جفنگ هم که الحمدلله کم ننوشتیم ، با همه این ها امیدوارم راضی باشید ، ممنون از همه شما که وقت گرانبهاتون رو برای خوندن 1728 کلمه ای که من نوشتم صرف کردید .

منبع : بهترین پلاگین ها وردپرس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.