خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

پتاژ برنج

پتاژها معمولاً‌ قبل از غذا سرو می‌شوند. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است

مواد لازم برای 4 نفر:

کره 50 گرم
آرد برنج نصف پیمانه
آب گوشت 3 پیمانه
شیر یک پیمانه
نمک، فلفل به مقدار لازم
زرده‌ی تخم‌مرغ 2 تا 3 عدد
خامه 50 گرم
آب‌لیموترش به میزان لازم 

طرز تهیه:

کره را در ظرف مسطحی بریزید و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت 100٪ (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا کره آب شود، سپس آرد برنجرا به آن اضافه کرده و مجدداً دستگاه را به مدت 2 تا 4 دقیقه با قدرت 100٪ روشن کنید تا تفت داده شود و در این فاصله یک‌بار آن را هم بزنید.آب گوشت را به تدریج روی آن بریزید و هم بزنید تا مایه یک‌دست شود. سپس آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 50٪ (متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه غلیظ شود و در این فاصله یک بار آن را هم بزنید. بعد شیر را اضافه کرده و مجدداً 2 تا 3 دقیقه‌ی دیگر با قدرت 50٪ (متوسط) زمان دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.زرده‌ی تخم‌مرغ را خوب هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. پتاژ ‌داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و بعد خامه و آب‌لیموترش را به آن اضافه کنید

نکته:
1- این دستور 105 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین، 65 گرم چربی و 1125 کیلوکالری انرژی دارد. 
2ـ پتاژها معمولاً‌ قبل از غذا سرو می‌شوند. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است.
3ـ در صورت پیروی از رژیم کم کالری می‌توانید خامه را حذف کنید.
4ـ این پتاژ برای بچه‌های کم‌سن و بیمارانی که نمی‌توانند از غذای جامد استفاده کنند مناسب می‌باشد.
5- می‌توانید روی آن را هم با جعفری خرد شده تزیین کنید.
6- در صورت عدم دسترسی به آب گوشت، می‌توانید یک عدد عصاره گوشت را با 3 پیمانه آب‌جوش مخلوط کرده و بعد استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.