مجله زندگی ایده آل - ستاره محمد: مرگ مرتضی پاشایی بهانه خوبی است تا رد پای سرطان معده را در سبک زندگیمان جستوجو کنیم. واقعیت است که خطرات مختلفی در کمین ما نشستهاند و اگر مراقب نباشیم ممکن است در معرض خطر ابتلا به سرطانها قرار گیریم. با این وجود شاید از خودتان بپرسید که اصلا چرا مرتضی پاشایی به این بیماری مهلک مبتلا شد؟ درباره عوامل خطرساز سرطان معده بیشتر بدانید و ببینید کدامیک از این عوامل تهدیدی برای سلامت شماست.
رژیم غذاییمصرف زیاد نمک و مواد غذایی نمکسود شده، ترشیجات، غذاهای کنسروی و فرآوری شده، گوشت قرمز، فستفودها، غذاهای حاوی نیترات و مواد نگهدارنده، غذاهای سرخ شده، دودی شده و ذغالی همگی از عوامل مستعد کننده سرطان معده به شمار میروند. از طرف دیگر مصرف انواع غلات، میوه و سبزیجات تازه که حاوی ویتامینهای A و C هستند، احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهند.