خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

مواد لازم:

ریسوتو: صد گرم

فلفل قرمز خرد شده: دو عدد

فیله مرغ: سه عدد

خامه: 50 گرم

پودر سیر: یک قاشق چای خوری

سس گوجه: پنج قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

گوجه رنده شده: دو عدد

ساقه کرفس رنده شده: دو قاشق سوپ خوری

هویج رنده شده: یک قاشق سوپ خوری

سیر رنده شده: دو حبه

طرز تهیه:

ریسوتو را در آب جوش با کمی نمک و روغن می پزیم تا نرم و درشت شود. در این زمان فیله مرغ را با پودر سیر، فلفل و نمک، طعم دار کرده و با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه حرارت میدهیم تا خامه جذب آن شود. سپس از روی حرارت برمی داریم. مواد رنده شده را با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سس غلیظی درست شود. ریسوتوی پخته شده را آب کش کرده و با فیله مرغ و سس گوجه فرنگی مخلوط میکنیم. فلفل قرمز را اضافه کرده حرارت میدهیم تا مواد کاملا یکدست و مخلوط شود. سپس در ظرف مناسب تزیین و سرو میکنیم.

ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه میشود و در کلیه فروشگاه های معتبر توزیع میشود. به جای آن میتوان از برنج نیمه دانه استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.