پوست گریپ فورت به سبب ضخامت و فراوانی وبرای تهیه مربای مناسب است .
مواد لازم :
- پوست گریپ فروت
- شکر (دو برابر پوستها)
- آب (به میزان لازم)
طرز تهیه : پوست گریپ فروت را شسته ، تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای ۲ سانتیمتر و طول تقریبا ۸ سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود .