خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

خبرهای فارسی

اخبار موسیقی، اخبار آی تی، اخبار ورزشی، اخبار استخدام

طرز تهیه ته چین انگشتی

182067 5671 طرز تهیه ته چین انگشتی

طرز تهیه ته چین انگشتی

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه

برای 2 نفر


طرز تهیه :

برنج را در ظرفی به مرحله آبکشی برسانید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.حالا برنج آبکش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان کنید.سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید تا کاملا بپزند.برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تکه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج کنید.

نکات:

1)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشک روی آنها استفاده کنید.

2)اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را کمی زرده تخم مرغ بزنید.

3)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این کار آنها را کف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف کمی آب بریزید و دم کنی قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.